» Hemma!
















» Blooggning

Nu är det dags att blogga känner jag.. Igår var jag med Elsa först, sedan drog jag och Jowita till stallet, och när jag kom hem så sov jag och Elsa över. Det var mysigt, och kul. Vi gjorde lite stuffsSymb Blink.jpg Bl.a var ute och yolo:ade lite, hahahahha fan vad kul. För att bli lite ''gangster'' så stoppade jag in håret i en svart kofta och drog upp huvan, så att ingen vuxen skulle se att det var jag. Hm, det var kul. Innan vi gick in så bombade vi en liten sak och sprang sedan fort som innihelvete. Sedan såg vi på film ''Dead End'' (asbraaa) innan vi la oss. Jo, vi gick ju såklart till coop och köpte massa skit, haha. Idag på morgonen vakna vi typ klockan 10, och låg och snacka en timme kanske, innan vi åt frukost. Efter det så kollade vi på lite ''Happy tree friends'' videosar, och sen spelade på mobilerna o snackade. Sen gick Elsa hem. Nu så gör jag i stort sätt ingenting. Tar det lugnt bara. Har varit mycket med kompisar de senaste dagarna.(det är ju dock bara bra) Men nu ska jag ta det lugnt resten av dagen. Imorgon ska jag gå upp tidigt och cykla upp till stallet vid 9-tiden och kolla på lokal hemmatävling, som Elsa ska va med på, och sedan rida Chakett. Såatt det blir trevligt!!
 

» Vill bara gräva ner mig

Kan verkligen inte förklara med ord.. Så många känslor som svärmar över.. Så många frågor.. Så få svar.. Orkar inte mer helt ärligt. Folk ringer, folk skriver, kan inte ens gå ut innan alla dyker på mig och frågar: ''Vad har hänt?''. Jag har såå många vänner som bryr sig, som vill träffas och prata oså, och ni ska veta att jag älskar er så jävla mycket. Utan er skulle jag aldrig överlevt, det är ni som ger mig styrkan att inte ge upp. Tror aldrig jag gråtit så mycket som jag gjort idag och igår. Jag är rädd, orolig, vilsen..
 

» Försöker

Kommer väl försöka blogga. Ska inte ge upp, men kan tillägga att jag är fett svag just nu.
 

» ..

Kommer inte blogga tillsvidare.
Skulle inte överleva utan mina fina vänner♥ Älskar er♥♥
 

» Vänner

Ååh. Jag har många fina vänner. Känner bara att wow, lyckan att få träffa alla dessa som verkligen betyder något är jättehärligt. Att veta att man har fler än en riktig vän, är oxå helt fantastiskt. Jag älskar eer! Ni vet att ni kan komma till mig med exakt vad som helst, I'm always here for you guys! ♥
 

» ..

Aaa nu äre dags att blogga ja! Har inte orkat, eller, igår kände jag inte ens för det. Igår red jag och Jannike ut. Sen hoppade vi även 10 hinder på 1m vardera. Skämt åsido, men vad gör man inte för sina haters?♥ Men skiter i det nu, nu ska jag berätta lite mer.. Iaf, vi red somsagt ut. Det var mysigt, och Chakett va aspigg. Sen hände även en liten incident, som egentigen inte händeSymb Blink.jpg I skogen så ''racade'' vi lite, och red även på ett ställe vi aldrig varit på innan, som vi sedan insåg att vi inte kunde rida på då det var en ''livsfarlig anläggning''. Så vi red tillbaka. När vi kom tillbaka så mockade vi, la upp hö, kvällshavre, och allt ''detdär''. Sen cyklade vi hem, och bestämde sedan att vi ska fota på torsdag eller måndag, så det ska bli kul! Senare på kvällen så duschade jag, och tog det lugnt.
Idag: Kom hem från skolan, och var med min kusin Camilla i en timme typ. Har inte träffat henne på kanske 4år!! Så det var mysigt. Vi gick runt och snackade om allt.. Sen så kom jag hem då, och nu ska jag lägga mig och kolla klart på en film, med en kopp varm oboy!
 
 

» Videon

Klicka häär för att se den. (upptäckte att jag hade långa tyglar på första & andra klippet). Har nytt youtube account som jag kommer ladda upp alla filmer på, så ni vet.


» Hoppning

Tjena! Är på såå bra humör, ååh.. Iallafall, Andrea hängde med till Chakett idag. Vi hoppade honom i ridhuset, på ett sockerbits hinder, samt en oxer med 2 stolar (hur konstigt låter inte det?) och då sockerbitarna. Asgrymt och fett kul. Kommer film, vet inte när bara. Andrea ska först skicka över dem till mig, sen så redigerar jag och lägger upp på youtube, så håll koll! (gammal bild↓)
 

» En stor fet redbull efter stallet...

...är fan inte fel!!





» Sminkade tjejer

Asså.. Dagens ungdom säger jag bara. Varje dag (främst i skolan) ser man tjejer med 100kg smink på sig. Helt dränkta i foundation/brunkräm, asmycket maskara, eyeliner, läppglans osvosv. Det är så jäkla fult så det finns inte. Fett pin! Dessutom ser det så onaturligt ut så jag tror jag avlider, herregud säger jag bara. Att dem tycker det är snyggt är ju helt ofattbart..
 
 

» Ica

Tjo.. Har precis kommit hem från Ica. Eftersom jag klagade till mamma att vi inte hade nått kul hemma så åkte vi och handlade, haha. Vi köpte mat (såklart), sen även typ godis, energidrickor, tuggummin och även chips. Så nu har vi lite gott hemma iallafall. 
Elsa & Thore↓♥
 

» Pappas lilla flicka ~

Jag ska berätta en saga, det började så här: 
Hon var pappas lilla ögonsten, hon var så fin och ren 
Till dagen kom och det förändrades helt 
Det fanns nog mera att se, det var en nyfikenhet 
Som förändrade lilla flickan helt 

Jag ska berätta en saga om en liten flicka 
Hon var duktig och så, jätte punkt och pricka 
Men någonstans skulle den fasaden spricka 
Där hon är nu och det hon har missat 
Allt började bra, från högstadiet till gymnasiet 
Det var där hon skulle göra sina val sen 
Nya vänner, nya fester 
Klart som fan man testar efter 

Hon var pappas lilla ögonsten, hon var så fin och ren 

Till dagen kom och det förändrades helt 
Det fanns nog mera att se, det var en nyfikenhet 
Som förändrade lilla flickan helt 

Det var så länge sen, hon var så fräsch och ren 
Hon skötte skolan, skötte allt utan något problem 
Hon gjorde läxor, alltid först när det gällde nåt 
Vem kunde ana att det skulle förändras för gott? 
Hon skulle bara testa då, men som jag förstår 
Så börja hon redan igen dagen därpå 
Hon var fast I drogernas värld, en annan verklighet 
Långt ifrån det du vet, allt började som en lek 

Har hon lärt sig nånting, när livet sagt ifrån? 
Har hon sett de vägar hon inte ska gå? 
Men när fredagkvällen är här igen 
Det börjar på noll och sen så ökar det min vän 
Temperaturen stiger, det finns mer att ge 
Och allting förvandlas I en nyfikenhet 


» Bilden talar för sig själv

 

» Hur mycket litar du på din hund?

Den frågan är enkel, ellerhur? De allra flesta säger, jag litar på min hund till 100%. Är det rätt att säga så? Varför gör folk det? Jo, såhär är det.
Nästan alla hundägare som inte har så väldigt mycket erfarenhet känner inte till dessa ''udda'' undantag det finns. Som jag sa, så litar nästan alla hundägare på sin hund till 100%. Men det är fel. Som ett exempel då.. Om man ser någon som är ute med sin hund, och släpper lös den. Hur lydig hunden än är finns risken att den helt plötsligt sticker iväg och INTE kommer tillbaka. Dessutom är hundar egna individer med egna tankar, känslor och viljor. Man kan inte styra en hund till 100%. Även om det är en ''Micke-hund'' som aldrig gör en fluga förnär, så finns chansen att hunden ser något intressant och slutar lyssna på ägaren totalt. Speciellt om vi snackar hanhundar, under löpperiod för tikar. Jag märker själv på Micke om Tilda löper, då lyssnar han i stort sätt aldrig på mig tills Tilda slutar löpa. Det spelar ingen roll om jag t.ex ropar ''kom'' eller ''ska vi gå ut och kissa?''. Utan han stannar där han är, ignorerar mig totalt och fortsätter göra det han gjorde innan. Han blir helt okontaktbar typ. Så tänk på alla hundägare, att inte lita på era hundar till 100% i alla lägen, oavsett om det låter konstigt att ''inte lita på sin hund''. Nu säger jag inte att ni behöver springa runt och säga att man inte ''ska lita på sin hund''. Utan det jag istället vill få fram är att ni ska vara medvetna om att hundarna KAN göra som dem vill, oavsett hur lydiga dem är. Så räkna inte med att din hund kommer på kommando, och bli inte arg om den inte gör det. Man får helt enkelt visa respekt, och förstår att hundar faktiskt inte är leksaker utan levande individer precis som oss människor.
 

» Lördag

Lördag idag. Vädret är rätt bra, så kommer nog hitta på något med Micke. Något blir det iallafall, såatt ja. 
Hahaha älskling då↓♥↓
 

» Love, good or bad?

Vad tycker ni egentligen om kärlek? Det är klart, det ÄR en bra sak (enligt mig) som kan vara rätt mysig oså, men när vi kommer till saker som att vara ''olyckligt kär'' osvosv. Då är det inge roligt alltså..Symb Sur.jpg Man blir helt knäckt typ.. Om vi säger t.ex att man börjar gilla någon, så tänker man i stort sätt på den personen hela tiden ellerhur? Ja, och om man VET att personen kanske är tillsammans med någon annan eller iallafall gillar någon annan så går man runt och mår dåligt (typ) för det hela tiden. Sen kanske man lyckas glömma honom/henne en stund och har det jättebra, men sedan kommer man på honom/henne igen och då blir man lika ''nedstämd'' som innan. Ååååh I hate it..
 



» Nu fan!

Nu jäklar ska jag ta mig och blogga! Ursäkta för dålig update, men har inte haft tid eller lust. Igår red vi ut på en låååång mysig ritt, på cirkus 2 timmar. Sen på sista galoppsträckan så blev Chakett dock rädd för en vattenpöl och tvärnitade så att jag flög av.Eftersom vi ''skenade'' (Vi skänkla på allt vi kunde) så det gick vääldigt fort. Mindre roligt, haha. Men det gick bra.Symb Glad.jpg Sen tappade jag även mitt spö, och hittade det inte på hemvägen då klockan var mycket & det var mörkt ute. Men hoppas väl jag hittar det på söndag när jag ska rida igen.
 



» ..

Godnatt. Har en liten paus haha.. Orkar inte blogga så ja! Saknar min lilla Chakett,ska bli gött att komma till stallet imorrn!



» Walla godnatt

Fuck onsdag imorrn!



» TRUE!

 

» Igår och idag

Är verkligen inte på topp idag. Mår piss och har inte en susning om varför. Det bara är så.. Iallafall, så igår på ridningen eller ja, när jag, Annie och Jannike red så red vi i paddocken. Vi hade 2 cavalettibommar(?) som vi galopperade över, sedan 1 till bom lite längre bort man oxå kunde galoppera över, och en sockerbit som man kunde göra en ''båge'' runt. Orkar inte förklara exakt, men de flesta fattar nog.Det var jättekul, och mysigt. Chakett var väldigt seg och okoncentrerad, fick skänkla och använda spöet jättemycket. Men sen på slutet så var han jättepigg, när vi skulle galoppera det sista. Då jäklar, haha. Vi racade lite också, i paddocken alltså. Det var kul! Sen på kvällen gjorde jag en missbildad chokladkaka, såg ut som en ihopkrympen kärring men smakade gudomligt.
Idag: Hade världens sämsta friluftsdag någonsin. I regn och rusk har vi varit ute hela dagen nästan. Inte fan sa dem att man skulle ha regnkläder med sig, eller vara ute alls. Det enda vi visste var att vi skulle till havetshus. Trevligt.. Har även varit i stallet hos Chakett. La upp hö & kvällshavre bara, orkade inte rida. Måste vila känner jag, har varit fullt upp de senaste. Orkar inte seriöst. Vill bara gräva ner mig någonstans ett tag..
 

» ..

Asså jag bloggar imorrn orkar inte jag är astrött serri..


» Igår kväll/natt

Glömde berätta vad jag och Jowita gjorde igår ju. Först gick vi till coop och köpte onödigt mke läsk. (4,5l). Efter de drog vi hem och bakade choklad&kokos muffins. Asgoa! Sen kollade vi typ en timme på Saw VI innan vi gick ut i köket o spelade lite spel med Brian till klockan 3.00 typ. Haha sen hade vi krig typ. Jag o Jowita mot Brian. Man skulle smula ner en kaka i varandras sängar. Kaos in da house. Men iaf.. Back to NOW. Jag o Micke ska lägga oss nu typ. Im sooo tired för att en viss IDIOT väckte mig 10.30.. Och efter de vakna Jowita o då sket vi att somna om.



» Min ask

Har ni några frågor kan ni fråga på ask. Klicka HÄÄÄÄÄÄR för att komma till min ask
 

» Ridningen

Red i ridhuset idag, eftersom det spöregnade (och gör fortfarande). Red mycket utan stigbyglar, och även en del på volt. Chakett var bra och ovanligt framåt. Turligt nog var vi ensamma i ridhuset hela tiden! Red inte särskilt länge därav anledningen till att jag kände mig klar efter en stund, och tänkte vara lite schysst så att ja. Lite mindre roligt var det ju att det regnade, då jag blev blöt när jag skulle t.ex gå med han till hagen, cykla hem, och lite andra småsaker emellan som jag var tvungen att gå ut och göra. Sen cyklade jag hem efter att ha lagt upp hö, gett han ''efter ridning havre'' och lite annat.

» Kommer ett inlägg strax!


» Bakat med Jowita

Nu film!




» Mina hundar genom åren!

Nu kommer vi till ett såntdär ''100% seriös'' inlägg. Eftersom det är det ni tycker bäst om att läsa, ska jag bjuda på ett, som kommer rakt innifrån hjärtat, och ut i ett vitt blankt inlägg. Denna gången ska det handla lite om mig tänkte jag. Läs eller skit i det, bestäm själv Symb Blink.jpg
I mitt liv som 13år, har det hänt väldigt många saker. Både bra och lärorika, men samtidigt väldigt många dåliga som förstört mig. Jag har i mitt liv redan ägt 4 hundar, medans jag i nuläget bara äger 1. Sen har vi även haft många ''familjehundar''  emellan också, sedan jag var kanske 6år, så jag har inte fått en egen hund bara sådär.  Vi har oxå fött upp många hundar, så hundar är ett gemensamt intresse i familjen. Och nej, jag skojar inte, utan är helt seriös. Jag har inte ''ägt'' dem på så sätt att det är familjens hundar, utan allt ansvar har legat på mig. Alldeles själv har jag fått uppfostra dem ,och utbilda dem så som jag vill ha dem. Utan någons hjälp. Tror att ungefär 99% av er som läser detta tänker att jag säkert inte kan någonting om hundar alls, och ja, helt enkelt ljuger. Personligen tycker jag själv att det är ett under att jag faktiskt har så mycket erfarenhet av hundar. Vart har jag fått all den ifrån liksom?Tänker inte gå in på detaljer på varför jag sålde de andra 3, men lite kortfattat kan jag säga att den andra hunden (Wille) var rätt så aggressiv av sig, och ingen bra att ha som ''andra hund'' efter Micke som inte gjort en fluga förnär. Den tredje (Sakke) sålde jag därav anledningen till att.. Ja vad var anledningen? Kommer inte ens ihåg det själv.. Och sist men inte minst den sista, Teddie.. Ååh vad jag saknar honom.. Honom sålde jag därav anledningen till att min tid inte räckte till. Med skola, Micke & häst på fritiden så fanns det helt enkelt ingen tid att träna en 1år gammal valp. Turligt nog insåg jag det innan han blev för gammal, och jag fäst mig riktigt vid honom. 1år är väldigt mycket när jag tänker efter, men inte sådär hemskt länge. Teddie hade ett hjärta av guld, och ååh silken fin vovve han skulle bli i lydnad och agility. Min älskling.. Han födde vi även upp här hemma, så han är inte någon import eller så från någon annan familj, haha. Nu kanske ni även tänker, hur fasen kan en riktig förälder låta sitt barn äga 4 hundar på 4år?? Tja, det enkla svaret är väl att jag är mognare än 90% av dagens ungdom, och vet vad det innebär att vara hundägare. Jag är väldigt ambitiös, och har nått många av mina mål i livet med dessa 4 hundar. Och Micke ska vi inte prata om. Vilken pingla, som varit med mig under heela denna resan.  Eloge till honom! Micke skulle inte vara min från början, men det blev så ändå. Jag och han blev som ett med varandra, jag tränade han, och han var alltid hos mig. Sen efter ett tag så skrev vi över papprena på mig.Tyvärr har han börjat bli gammal, vilket gör att vi måste minska på t.ex agility träningarna och även höjderna nu. Ska om några år skaffa en renrasig chihuahua till, när jag gått ut skolan och sånt. Jappjapp, det är så planerna ser ut just nu. Sen vad fan som händer när vi väl är där får vi la se då!
 



» Nyss städat.

Har precis städat. Damsugit, vikt upp bäddsoffan och plockat upp typ 10kg kläder från golvet haahahaahah. Nu ska jag tråka resten av dagen. Tror jag blir föräldrafri ikväll Symb Glad.jpg

» Visste du att...? (hästar)

 
..hästar inte kan spy?
..galopphästar tappar ungefär 20kg under ett lopp?
..människans går och naglar är gjorda av samma protein som hästens hovar?
..hästar inte har någon gallblåsa?
..hästens tänder tar upp större plats i huvudet än vad hjärnan gör?
..hästar har två blinda fläckar där de inte kan se- precis framför sig och precis bakom sig?
..de tre vanligaste skadorna när man ramlar av är mjukdelsskada, fraktur och hjärnskakning?
..hästar gillar klassisk musik?
Elsa och Chakett!↓♥
 
 

» Saturdaay

Tjo. Bloggade aldrig igår kväll, men orkade. Skypade med Elliott tills klockan var halv ett ungefär, så vart redigt trött. Sedan vakna jag klockan 12, och gick ut med Micke. Idag ska jag inte göra ett skit. Mamma skulle egentligen hänga med till stallet imorgon, tänkte hoppa någon sista gång innan det blir kallt ute, men eftersom det ska regna o skit så får vi se hur det blir. Tror jag ska se på någon film ellernått nu, är fett uttråkad..
 

» Hoppningen

Hallo. Hopptränade ju Micke förut. Brydde mig inte om kameran särskilt mycket, eftersom jag bara var ute efter vår sammarbetsstryka och hans kunskaper. Han lärde sig även att hoppa igenom ''ringen'' på det minsta hindret. Jätteduktigt tycker jag! Sedan så var det ganska mycket  folk som kollade, såatt jag ska försöka hitta ett bättre ställe att träna på, då Micke blev lite okoncentrerad. Dock är han van vid mycket publicitet, men idag gick det väl sådär. Filmade även lite, ville se hur det såg ut. Helt grymt, drömhunden helt seriöst. Han är såå amazing. Klicka HÄÄR för att kolla på en film i slowmotion. Gjorde den på typ 10min då jag bara var ute efter hur det såg ut. Han är såå grym, jag dör seriöst. Åååh min vovve! Men tog några bilder iallafall..
 

» Hej fredag!



» Bilder kmr!








» #osminkad&oseriös #menbjuderpåden




» HEEEEEELG

Tjoo. Kom hem från stallet för en timma sedan. Skulle bara upp och lägga upp hö, så det gick hyfsat fort. Tog med Micke, så vi skulle cykla med det gick inte särskilt bra så fick sitta och hålla i Micke. Skitjobbigt, men det funkade. Sen ställde jag cykeln på ett ställe och gick ner till stallet, sen så hämta jag den igen och cyklade hem. Fick bära Micke då också. Han verkade gilla det, så ja. Nu ligger Micke och sover förfullt, haha. Men nu ska jag fundera på vad jag ska hitta på. Kanske drar ut och hopptränar Micke lite nu innan vintern, men får se.
 

» I like it.

Jag gillar när man har konsten att kunna älska sitt liv till 100% när man ändå vet att det finns saker som inte är särskilt bra. Istället för att haka upp sig på småsaker som inte alls har någon betydelse. DET är att kunna vara tacksam för sitt liv och kunna inse att man har det väldigt mycket bättre än många andra. Att kunna vara stolt över vem man är, och vara glad över resultaten man fick på provet utan att alltid gemföra sig med alla andra och må dåligt över att dem är bättre än en själv. Att kunna älska och förlåta sina vänner eller familj, och göra dem glada igenom att ge dem en andra chans. Alla människor gör saker som dem sedan ångrar, och även om man tycker det är sjukt dumt så borde man fråga VARFÖR dem gjorde/gör så. Kom ihåg att allt har en anledning!
Jag har många vänner som går från och till. Dem finns där och är ''jättebra'' vid vissa tillfällen, men när det kommer till andra lite mer personliga saker, så är de snäppet under hemska. Jag är en person som väldigt lätt känner på mig om någon försöker ta över och spela någon annan. Då backar jag undan tills jag känner att läget är lugnt igen. Eller så struntar jag helt enkelt i personen och slutar umgås med den. Det beror sig somsagt på..
                                                         
 

» Panncake




» Nyss ridit med Annie och Jannike

Som rubriken lyder så har jag nyss ridit med Jannike och Annie. Det var jättemysigt! Vi red ut runt Trellebystrand, sedan i skogen en bit också. Sen så red vi på en galoppsträcka och ''racade''. Skitkul var det, Chakett skenade iväg typ. Efter vi ridit la jag upp hö, och gav honom ''efter ridning havre'' och släppte sedan ut honom i hagen. Sen skulle jag kolla på Elsas ridlektion men orkade inte så cyklade hem istället.
 

» Jatack! :(






» 5 sanningar!

  • Jag har haft ''grova'' ätstörningar 2 gånger
  • Jag är liiivrädd för ormar seriöst
  • Micke åt nyss en s.k ''Chickencoin'' (en typ av hundgodis) som fastna i halsen på han eftersom han inte vet vad ordet TUGGA betyder, jag fick panik typ, (han med) men jag lyckades få ut den. Tack och lov för det!
  • Jag tycker att ost luktar VIDRIGT!
  • Tycker synd om människor som alltid måste göra som alla andra :/

» Fiilm

Bara jag som känner att det knappt blir någon uppdatering om Micke? Vet inte vad jag ska skriva bara. Agilitytränar sällan numera, och tränar inte så långa lydnadspass så att jag känner att jag vill skriva om dem. Men nu kommer det iallafall en liten youtube film som man kan säga handlar om Micke. Vet inte om ni prenumererar/har kollat på de andra filmerna som jag har lagt ut på youtube? Det är massa bl.a hoppningsfilmer osv. Så tycker ni kan kolla på dem och prenumerera! Klicka HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR om du vill kolla på videoklippet som nyss är uppladdat!Symb Blink.jpg


» Micke blir 4år idag.

Åååh så gött att vara hemma. Säämsta klassresan någonsin, på riktigt. Inte alls roligt faktiskt. Men nu är jag iallafall hemma och ska fira Micke som idag fyller år. Världens finaste vovve blir 4år idag!♥♥
 
 
 

» Snart skolresa

Ska snart åka på klassresa. Kommer nog inte så mycket update. Vi kommer hem imorgon igen såatt de kommer imorrn om nått.


» Rider




» I love my life

Mår så jävla bra idag så det inte finns! Åååh älska livet alltså. Har suttit med mamma och snackat massa,skitmysigt. Bara att få släppa allt inom sig angående mest Chakett då, är amazing. Nu har jag nyss duschat och mamma har gjort en fläta till skolfotningen imorgon. Ska ladda upp lite bilder från idag och sen ska jag sova. Enjoy the moment!

» Gårdagens outfit på stan!




» Home sweet home

Är hemma från stallet nu sedan en stund tillbaka. Idag tog stallet bara 2 timmar ungefär, medans de brukade ta kanske 3 när dem stod i Moltemyr. Men jag och mamma åkte då till Moltemyr, och väntade på Felicia. Medans jag tränsade Chakett (eller skulle) var han jättegrinig. Han typ sparka bakut och försökte bita mig osv.. Men jag fick ordning på han! Sen kom Felicia och vi red ner dem till Storemyr. Där rykte jag honom en stund, innan jag sadlade och tränsade igen. Jag red i paddocken, hade ridit ut om inte mamma hängde med. Imorgon om vädret tillåter ska jag rida ut på en lång lugn uteritt tänkte jag. Jag körde som vanligt idag, lite trav och galopp osv. Red inte så jättelänge eftersom det var skiiitvarmt och Chakett var trött. Mamma ville även sitta upp lite, och eftersom hon inte väger alls mycket så gjorde det inget. Hon skrittade ändå bara runt lite, såatt. Sen så red jag tillbaka till storemyr och släppte ut han i hagen, samt gav han havre & salt direkt efter ridningen, och sist så la jag upp hö. Deet var jobbigt, haha! Nu chillar jag med en go kall redbull & godis!

» Lite halvt snabbt inlägg innan stallet.

Hejhej! Nu ska jag och mamma snart åka till stallet. Hästarna ska flyttas idag, vilket är en oerhörd lättnad. För nu slipper jag ha med mig någon varje gång som kan ta Moa! Mamma ska med därav anledningen att hon ska prata med Petra om lite saker. Sen så ska hon väl kolla på mig när jag rider tror jag. Men det ska bli trevligt, haha! Nu ska jag snart byta om, och sedan åka till stallet, så att jag uppdaterar sen.
                                             
 

» A movie from the jumping

En kort film på ca 40 sek från hoppningen i fredags finner du hääääääääär Symb Nöjd.jpg

» !




» Gama hela natten lång med bajbe!

Tjo! Sitter med Jowita, och har varsin dator. Vi var på Ica förut och köpte redbull & godis. Jag gick även till coop efteråt med mamma och köpte 2 Monster också. Mamma fick hänga med för man får inte köpa om man är under 18 på coop,men det får man på Ica såatt jaa.. Nu ska vi gama hela natten med massa redbull och monster! Symb Blink.jpg

» ~

 

» My butt is hurt =(

Hahahah har asont i vänstra skinkan.. Iallafall. Är hemma från stallet nu. Bästa Jowita hängde med och tog Chakett & jag Moa! Jag hoppade Chakett i paddocken. Det lägsta på 30cm typ, och det högsta 75cm UNGEFÄR. Kanske lite högre eller lägre, ingen aning. Men nått där iaf! Men när jag hoppa de 75 hindret så ramlade jag av. Jag tror det  var för att vi höjde från typ 60cm ,och det blev en sån stor skillnad så jag helt enkelt inte hängde med.. Och jag landade på min vänsterskinka, vilket gjorde jäääävligt ont. Men jag fick iallafall sitta upp, och trava och galoppera lite till innan jag kunde sluta, så att jag inte skulle bli ''rädd'' för hästar sen.. Iallafall, sen gick vi tillbaka med dem till moltemyr, vilket var asjobbigt. Kunde typ inte gå, men eftersom Jowita ville leda Chakett kunde jag inte rida honom dit. Men det gjorde inte så mycket, kunde va bra att träna skinkan Symb Blink.jpg. Nu är jag iallafall hemma, och har astråkigt.. Får väl se vad som händer.. och fötter.. Nämen! 

» När livet sviker är det bra att vara två!


» Today ~

Nu börjar dagen sippra sig emot sitt slut. Har inte hänt något speciellt alls, som vanligt. Jag och Jowita drog från skolan typ 10 minuter innan det var slut. Vi hade vikarie på NO:n (sista lektionen asså), och det var kaos. Han var inte alls bra, hmm. Iallafall, ska ut med Micke på en kvälltripp innan jag ska lägga mig. Är astrött, really. Men nu ska Micke ut!
 

» Saker hos killar..

..som jag älskar! Ohmylord
  • Biceps (inte jätteöverdivet som typ bodybuilders har) *_*
  • Bruna ögon (isåfall jättemörka, och inte typ ljusbruna) *___*
  • Ha swag *__*
  • Gillar även när killar har keps typ, asså om dom passar i det, annars inte haha xD
  • När de är ''beskyddande''
  • När de gillar att ta bilder tsm oså c: (de behöver inte va seriösa ;))
  • När de inte är dryga oså, och typ säger till om det hänt nått
  • När de inte håller på med andra tjejer >_>
Det var typ det?

» Kemi med Jowita!




» Hahaha

Micke vart tröttare än mig efter springturen. Ojojoj vad han behöver få upp konditionen den gossen! Men jag ska inte säga något,hahaha! Vi sprang inte så långt eftersom de va första gången för honom, men ungefär 2km. Lagom för en förstatur tycker jag. Nu har jag duschat, och ligger i sängen och chillar. Ska så smått öva plugga nån minut på engelska glosorna innan vi ska lägga oss. Finaste Chakett <3






» Ut och springa med min fina hund!








» It's been a while now..

Det finns många att drömma om, men ingen som du. Det finns mycket vackert, men inget som du. Ibland fångar mina ögon dig, min din blick vinner jag alltför sällan. Du finns ofta i mina tankar, men sällan i min närhet. Det är du som får mig att längta, att bli varm, att känna hur det brinner i hjärtat. Det är du som är min dröm, som får mig att hoppas, men det är också du som är källan till mina tårar. Det är du som gör mig sömnlös, det är du som gör att jag känner mig ensam. Hur kan det mest underbara som finns göra mig så sorgsen? Varför denna smärta, detta lidande? Varför ser jag bara dig, utan att du ser mig? Verkligen SER mig, som den jag är, som den jag vill vara, som den som vill ge dig allt, som alltid ställer upp och gör sitt bästa enbart för dig, som den vill vinna ditt hjärta, känna din kropp mot sin, höra din ljuva stämma, av dina andetag bli vaggad till sömns tätt intill dig, njuta av din värme, behagas av dina dofter, stimuleras av dina åsikter och insikter, som den som mer än allt annat här på jorden vill möta din förälskade blick. Som den som vill bli lycklig med dig och dela sitt liv med dig. Men du sveper bara förbi, omedveten om mig, om elden i mitt hjärta, om vad jag vill göra för dig, om vad jag vill säga dig. Det är över så snabbt, och det gör så ont. Varje gång, varje dag. Du är min dröm, jag skulle kunna dö för din skull. Men för dig är jag osynlig. L♥

» Chakett igår

Igår red jag ju somsagt Chakett. Jag red till en början ut på en mysig runda runt ''fåren'' (en runda). Det var mysigt, och han var jätteduktig.  Han blev lite smårädd för vissa saker och hoppade till, men annars var det inget. Efteråt så red jag i paddocken. Övade inte på något, utan red bara som vanligt. Hoppade även ett hinder på ca. 30cm 2 gånger. Anledningen till att det var så lågt var för att dels får man egentligen inte hoppa utan vuxen om man är under 15år, sen så känner jag ju inte Chakett riktigt ännu, så att jag tog det lugnt. Sen på slutet var han lite grinig dock, men han ville väl tillbaka så jag slutade och red ner till storemyr och sadlade av, innan jag och Elsa (som väntade på storemyr medans jag red) red tillbaka de till moltemyr. Men det var mysigt iallafall Symb Nöjd.jpg
Tack för att du hängde med och tog Moa Elsa! ♥

» Bloggar imorrn ist om ridningen..

Godnatt!

» Chakett snart..

Ska snart åka till stallet och rida Chakett. Elsa ska hänga med och leda Moa till storemyr, sedan går hon till klubbstallet och är där medans jag rider Chakett och gör det jag ska göra istallet. Ska rida i paddocken, eller så rider jag ut. Ska bara vänta på att Elsa kommer hem från skolan, då hon slutar mke senare än mig idag.
 

» Såå sant! :(


» Sååå trött

Är så sjukt trött så ni anar inte.. Shiit vilken dag! Iallafall, jag och Elsa cyklade då till stallet. Först till storemyr (där Chakett vanligtvis står, dvs hans stall), där vi lämnade mina saker och hämtade Chaketts och Moas träns. Sedan gick vi till moltemyr (där Chakett är på ''bete'' på somrarna, dvs i en hage). Där tränsade vi hästarna för att sedan rida ner dem tillbaka till storemyr där vi skulle rykta och sadla. Anledningen till att vi fick ta med oss Moa var för att hon är sällskapssjuk vilket gör att hon flippar om hon får vara själv. Det tog ungefär 10 minuter att få ut henne ur hagen, eftersom hon vägrade gå. Assssjobbigt verkligen! Det är ungefär 1km till moltemyr från storemyr, så att. Dessutom är det en bra bit i skogen, så det var lite drygt. Men snart flyttas de väl tillbaka helt till storemyr eftersom hösten börjar komma. Det jobbiga är att det alltid måste vara 2, eftersom att en tar Chakett och den andra Moa, så att jag kan inte åka till Chakett själv när han är på moltemyr. Men iaf, sen så ryktade jag och sadla Chakett. Sen red jag i ridhuset. Det gick bra! Övade inte på något särskilt eftersom det var första gången. Sen så red vi tbx hästarna till moltemyr, och vandrade efter det tillbaka till storemyr där Elsa lärde mig vart saker och sånt fanns, och hur mycket mat han skulle ha av olika sorter. Sen cykla vi hem. Orkade inte riktigt förklara särskilt bra, men hoppas ni förstod inlägget. Nu ska jag äta kvällsmat innan jag ska lägga mig så godnatt!

» Nyss kommit hem

Kommer ett inlägg sen. Ska duscha och gå ut med Micke först.


» Sooo true!!


» Frågor

VEM
Vem är i rummet med dig? -Micke.
Vem önskar du var med nu? - Massa 
Vem fick du senast sms av? - Jowita
Vem ska du träffa idag? - Elsa
Vem ringde du senast? – Elsa tror jag
Vem saknar du? – Typ massa Symb Sur.jpg
VAD
Vad åt du senast? - Kaka xD
Vad har du på dig just nu? - Mjukisbyxor och ett linne 
Vad hör du just nu? - Miley Cyrus- we can't stop
Vad har du på fötterna? - Ingenting
Vad för sjukdom hade du senast? - Halsfluss
Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? - ''Venne''
Vad brukar du göra när du får tråkigt? - Sitta vid datorn
Vad gjorde du vid den här tiden för två år sedan? - Absolut ingen aning!
 
VAR
Vart går din drömresa?- Vet inte =)
Var är din mobil? - På min mage xD
Var har du köpt tröjan du har på dig? - Vet inte
Var handlar du mest? – Coop extra XD
Var är din mamma just nu? - Venne >_>
HAR
Har du några piercingar? Vart? - Ja, öronen och näsan. Hade naveln och ska ta i tungan
Har du något stort ärr? - Nej
Har du varit kär på riktigt? - Jaaa
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ja hela tiden
Har du allt du önskar dig? – Nej
HUR
Hur är du i skolan? - Gryyym Symb Blink.jpg
Hur ser du ut? – Dat fråga..
Hur svarar du i telefonen? - Beror på vem som ringer, men oftast hej.
Hur var du som person för två år sedan? – En idiot
Hur var du som person för ett år sedan? - Cooling
ÄR
Är du nöjd med ditt utseende? – Njaa
Är du singel? – Ja Symb Sur.jpg
Är du kort? – Ja Symb Sur.jpg
Är du åksjuk? - Jaa Symb Sur.jpg
Är du helsvensk? - Inte svensk för fem öre!
Är du allergisk mot något? – Damm typ
Är du bra i skolan? - Jadå
SKULLE
Skulle du vilja vara känd? - Näe
Skulle du vilja tatuera dig? – Jafan
Skulle du kunna pierca dig någonstans? - Jafan
Skulle du kunna adoptera? - Nej
Skulle du kunna donera bort ett organ? - Nej
Skulle du vilja har ett förhållande nu? - Jafan
Skulle du kunna amputera bort en kroppsdel för en miljon kronor? - Nej

» Kontakt:

 

» Söndag

Har nyss vaknat typ. Jowita ligger fortfarande och sover. Gulle! Klockan halv tre cyklar jag och Elsa till stallet,såatt det blir roligt. Men nu ska jag spela lite temple run och vänta på att Jowita ska vakna!