» Byyttt blloogg tbbxx

http://www.nattstad.se/betinahansen http://www.nattstad.se/betinahansen

» Jowita ;)


» Känslan




» Promenad




» Film med Jowita




» Goodmorgoon

Haha, eller godmiddag eller vad man nu säger. Vakna för en halvtimme sedan, och gick ut med Micke direkt typ. Ska om en timme dra mig till stallet, där Olivia kommer att vänta. Eller tvärtom, hehe. Vi ska rida Chakett, och sedan vet jag inte vad som händer. Stannar väl och chillar i stallet, och planerar lite stuffs. Men nu ska jag käka och sen dra, så chao!
 

» Best day evah!

Ååh, har haft världens bäästa dag idag, haha. Shiiet! Klockan 3 typ, GICK jag och Elsa till Chakett. Eftersom de va fint väder så promenerade vi med Chakett och Micke runt fåren (en runda), och det var jättemysigt. Sedan gick vi hem igen, och efter en liten stund gick vi till coop och provade masker (kommer bilder). Haha oxå roligt! Sen hämta vi cykeln, och drog till ishallen och mötte Olivia. Hennes pappa skulle ha hockeymatch, så vi kollade en halvlek eller vad det heter, asså jag är verkligen inte något hockeyproffs så ja. Efter det gick vi till Ica,och det var feett kaos. Fyfaan vad kul det var! Jag skratta så jag skrek allvarligt talat. När vi skulle på toa så tog vi med våran kundvagn in, hahha. För jag typ körde dem i den, och vi ''lekte'' Titanic. Att allt vi körde på var isberg, hahah. Sen när vi kom ut från Ica efter att ha köpt maassa godis, energidricka osvosv så körde jag ner Olivia och Elsa för en backe assnabbt (i vagnen då). I början gick det skitbra, men sen så välte den, och jag lovar jag veek mig av skratt. Asså jag skrattar bara jag tänker på det, hahahahaah. Efter Ica så drog vi tillbaka till ishallen, och var där resten av tiden som vi va. Vi satt i deras lilla cafeteria typ, och hade skitkul. Det var gaanska många som glodde som fasiken, men kul som tusan hade vi! Sedan åkte Olivia hem, vi skulle sovit över men de blev ändrade planer, och jag och Elsa cyklade oxå hem då. Min mobil var död hela kvällen typ, så tog inga bilder tyvärr. Men aa, har några från coop från Elsas mobil. 
Imorgon då? Då har jag även lite planer. Ska rida Chakett med Olivia, och sedan sova hos henne. Så det ska bli skiiitkul!
Och jo, vi va tvunga att stänga in Micke i en av miniatyrhästarnas box, för vi skulle göra något annat en snabbis, och aa. Då hoppade Micke över boxdörren som va typ 1m!!!
 
 

» Ute med micke

fett kallt o mörkt :S



» Bestioe

Tjenaa. Jowita har nyligen gått hem, så tänkte göra ett sista kvällsinlägg. Jowita va här förut, och vi gjorde lite olika typ. Eller a, mest så sminkade vi oss typ. Sen så gjorde jag även hål i örat på mig själv med en nål, det var någon konstig kick jag fick. Eftersom de va på ett ställe jag hade haft hål i för typ 5år sedan, som växt igen, så gick det ganska enkelt att få igenom nålen. Visst fan svider det som innihelvete nu efteråt, men helt klart värt det! Hade en liten idé om naveln där, men nä tror jag skippar den. Verkar inte som en jättebra idé allvarligt talat, haha. Har ingen kanyl heller, såatt ja. Får bli hos en piercare.. Nu ska jag duscha, sedan göra nått, och efter det lägga mig. Taggar ihjääääl till fredag imorgon!
Gammal som fan men aa↓
 

» HAHAH SÅÅ SANT


» Eget arbete

Ååh.. orkar inte.. Jag vill heeeem nu! Men dagen har ändå vart aschill.





» Torsdag

Imorrn är det fredag!! Längtar ihjäl mig seriöst. Men idag är det iaf torsdag. Först skola, sen rida med Annie.



» Godnatt cuulingar




» Words from my heart

Tänkte skriva ett litet inlägg. Har inte blivit så mycket text idag, så här kommer det lite!
Ridning.. Ridning var det ja.. Mycket tankar.. Vääldigt mycket tankar. Jag har personligen bestämt mig för att sluta. Av flera olika orsaker, varav en är att jag helt enkelt inte har tid och ork till det längre. Det är sååå tidskrävande så det inte är sant. Fleera timmar varje dag i stallet man är där,och myycket jobb som sliter på en. Jag vill kunna komma hem efter en jobbig skoldag, och bara ta det lugnt med älskade vänner. Men det kan jag inte. Jag måste upp till stallet 3/4 dagar i veckan MINST, och oftast rida, mocka, lägga upp hö, kvällshavre, ta hand om Chakett m.m. Allt. Visst, IBLAND kan man skippa ridningen, men inte hela tiden. Han måste hållas igång liksom. Pengar..  Myycket pengar läggs åt. Nästan föör mycket. När man vill gå på stan och storshoppa med vänner, kan man inte det varje månad. Eftersom nästan alla pengar går till sin häst. Visst, ridning är jäävligt roligt, och man lär sig fett mycket. 
Men, jag känner att shit, jag behöver åtminstone en PAUS ett tag. Ett år, kanske två. Sen kanske jag satsar utav helvete igen.
Så, min sista ridmånad kommer vara i december. SEN är det stooopp ett tag. Med andra ord, så siktar vi emot ett hästfritt 2014!
 

» Homish

Är hemma nu. Hade 3 väldigt trevliga timmar hos Jowita ;). Resten av kvällen ska jag ba chilla på liivet!
 

» Dagslan

Sitter och käkar. Ska snart dra iväg med datorn till Jowita för att lana,fast på dagen då. Fick sluta en halvtimme tidigare, feett.
gött!
Bjuder på den!






» Varje gång!


» Den känslan..

..när Micke kan ligga kvar och gosa sig i sängen hur länge han vill,medans jag måste gå upp på direkten :(



» Make a wish cuz you are worth it


» So many words

Haha.. Asså, det måste vara något med detta vädret. Eller, vet inte, men nått äre iallafall. Känner mig så sjukt tom, som att det bara är ett svart, tomt rum framför mig. Känns som att jag tappat nått. Vart tog den galda, spralliga ''flickan'' vägen som älskade sitt liv över allt annat? Nää, men asså.. Är väl bara allmänt seg ellernått.. Skulle inte tacka ner till att bli sjuk, eller åtminstone vara ledig ett tag. Bara åka bort, låångt låångt bort. Vara med dem som verkligen betyder något.
Men nu ska vi gå tillbaka till verkligheten. Bara att bita ihop och fortsätta helt enkelt. It can't rain forever, right? or can it.. Ska resten av kvällen försöka läsa på till provet imorgon. Har veerkligen ingen lust, men har väl inget direkt val så ja. Sen vet jag inte vad jag hittar på. Detta är nog det sista inlägget idag, så peace.
 

» Haha


» It hurts, it really really does.

 

» Engelska med jowita

I ett eget rum. Aschillt!





» goodmorning




» Words from my heart

Ligger och funderar. Jag har såå mycket tankar och känslor som jag vill skrika ut,men det kan jag inte. Allting går såå bra de första dagarna med den man gillar, men sen när man TROR att de ska bli något seriöst så bangar allt. Någonting, jag vet inte vad, bara.. Stängs av liksom.. Många tror att speciellt "kärlek" är något som bara är. Att det är något som ba BOM händer utan att man är förberedd. Men så är det inte. Jag kan man handen på hjärtat ÖPPET säga att jag aldrig haft ett seriöst förhållande, och det är sant. Med andra ord är jag som ungefär 70% av alla andra ungdommar i min ålder. Jag är 13år, klart som tusan att jag inte haft ett seriöst förhållande än. Många verkar tro att det är enkelt.. Asså.. Lite som låten "alla vill till himelen men få vill ju dö". Folk VILL ha förhållanden men är inte redo att ta vad som krävs. Att ARBETA med det, allt innan, visa att man gillar personen och vill försöka, och inte bara "är vi tsm nu?". 
Självklart VILL jag ha ett förhållande,MEN jag tänker inte desperat springa runt och leta efter första bästa. Jag vill ha en pojkvän som verkligen kämpar och försöker få det han verkligen vill ha. Och om man inte gjort några vidare framsteg inom ett par dagar, ger upp. Det är INTE vad jag vill ha. Jag menar,ärligt talat, hur moget är det att bara sluta höra av sig efter ett par dagar?? Sluta bry sig, och tänka: Skitsamma. DET är att playa med någons känslor.
 

 
 
 

» Påväg till stallet

Mamma hänger med och kollar på!!



» ..

Goodnight from us



» Dagens ridpass på världen bäästa

Ridningen idag gick väl sådär. Chakett var inte på topp kan jag ju erkänna. Iaf, jag och Andrea cyklade till stallet runt 13 tiden. Först gick jag med henne in i klubbstallet där hon fick veta att hon skulle rida Honey om fem minuter. Så jag sprang ner till Chakett och gjorde iordning honom så fort jag kunde. Tog väl runt tio minuter gissar jag på. Sen skyndade jag mig ut i paddocken, där Andrea redan var. Som tur var hade hon inte börjat rida än. Andrea blev ''coachad(?)'' dvs. en som hette Sofia sa vad hon skulle göra osv. Medans jag red helt självständigt eftersom  att Chakett är min häst och ingen kan direkt bestämma vad jag ska göra och inte, medans Honey 100% är ridskolans. Jag övade mest på tempoväxlingar, att få fina & bra övergångar, och även lite på volt. Chakett hatar att vara på volt, så självfallet är det något vi måste öva mer på. Vid ett tillfälle typ, så skulle Andrea låna mitt spö, för att prova det på Honey, så jag körde utan lite. Konstigt nog så funkade det nästan bättre utan spö än med, så emellanåt i galoppen så klappade jag han asmke, och berömde honom. Det var gamlingen värd ;). Sen så hängde Andrea med runt fåren, tänkte att jag skulle skritta honom på en lång tur. Eftersom Andrea bara red i en halvtimme, så tänkte jag att jag lika gärna kunde skritta honom på en tur i typ en halvtimme. Han var ganska jobbig i skogen, eftersom han drog ner huvudet heela tiden typ, och jag kunde inte få upp han. Feett drygt, men annars var han king. Andrea fotade och filmade lite, så kaanske kommer upp video på det. Hon skulle tydligen fixa och ''redigera'' den först, hehe. 
Jag ser jättetjock ut men det är västen som gjorde att det såg ut så, hmm...
 

» Happyy

Vaknade på helt perfekt humör idag. Dendär ''jag älskar livet'' känslan sprillar i hela kroppen typ. Helt galet! Vädret är helt okej, dock lite blåsigt. Sen har jag världens finaste vänner! Men ska sluta babbla om hur glad jag är idag utan anledning, haha. Ska cykla till stallet om någon timme eller 2 med min kusin. Jag ska rida min fina Chakett,och hon någon häst från ridskolan på allmänridning. Hoppas vi kan rida tillsammans, i paddocken eller ut! Men nu ska jag byta om till några vettiga kläder, sitter med pyjamas just nu, haha.
 

» Goodnatt ffs

 

» Pretty Little Liars

Har kollat på pll i ett par timmar nu. Var skitlänge sedan jag såg på de sist! Men nu ska jag inte se mer avsnitt idag, tror jag. Kanske ett sista ikväll någon gång. Ska snart gå ut med Micke sista gången innan jag ska hitta på nått annat, haha. Kommer nog ett sista inlägg sedan, I guess.

» Space inspo!


» 10 funfacts om mig!

  • Jag är vänsterhänt
  • Jag älskar att träffa folk på kvällarna, och göra något roligt ute. (Med roligt syftar jag på något man inte får/något ''läskigt'')
  • Jag gör allt för att undvika ägg, därav anledningen till att jag och Jowita utmanade oss själva igenom att dricka varsitt rått ägg för typ 9 månader sen. Den vidriga känslan man fick när den slemmiga äggvitan kombinerades med den vidriga äggule smaken som rann ner i halsen på en får mig att vilja spy varje gång jag ser ett ägg eller hör ordet. Självklart stod jag och spydde som en gris efteråt.
  • Jag älskar att lyckas, om jag kämpat med något väldigt länge.
  • Jag längtar tills jag blir vuxen, och får komma ut i ''världen'' på riktigt, skaffa egen lägenhet osvosv.
  • När jag är riktigt sur så brukar jag gnida de två ''framtänderna'' emot de två ''undertänderna''.
  • Jag är jätterädd för sprutor, men absolut inte för att pierca mig.
  • Jag är oftast väldigt glad, bara att jag inte visar det särskilt bra.
  • När jag var kanske 10 år, så ville jag bli rappare, så jag skrev egna låttexter. Om jag ibland råkar hitta boken jag skrev dem i, kommer jag ihåg hur jag ville att beatet skulle låta, och hur den skulle sjungas. Dock är dem inte bra för fem öre, hahahahahah xD
 

» Time to work




» PLL <3

 

» Jag är verkligen ingen toppbloggare

Haha! Typ tröttnar, orkar inte osvosv.. Men ska iallafall blogga när jag känner för det. Idag ska jag inte göra något alls typ. Det spöregnar ute så tänker inte gå ut mer än nödvändigt.. Ska skriva klart en jättefjantig saga som ska vara inlämnad på måndag. Ååh vad tråååkigt, hahaha. Sen imorgon ska jag ju rida Chakett som vanligt. Saknar min lilla ponny ♥
 
 
 

» Nana

Kom nyss hem från stallet. Cyklade upp och la upp kvällshavre och mockade. Jannike erbjöd sig att lägga upp hö, så hon fick göra det. Tack så mycket för typ 4:de gången xD! Nu ska jag göra spanskaläxan, och rååplugga till SO provet imorgon som jag inte kan ett skit om haha......
 

» Questions

personligt:
 
1. Ditt fullständiga namn? - Betina Kim Hansen :P
2. Vad är klockan just nu? - 18.41
3. längd? - RUNT 1.60
4. vikt? - Ingen aning
5. smeknamn? - Har inget
6. vart bor du? - Lysekil
7. vad gör du på fritiden? - Rider, tränar Micke, är med vänner m.m.
8. beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - Näspiercing
9. vad är du mest missnöjd med din kropp? - Vettefan
10. vad är du mest nöjd med? - Inte ett skit
11. vad har du för uppfattning om dig själv? - Asså jag venne
12. vad vill du jobba som äldre? -Polis
13. hårfärg? - Blondt
14. ögonfärg? - blåa -.-
15. någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - Jag älskar bruna ögon *_*
16. kan du själv säga att du ser bra ut? - Nääfan
17. hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - Inte särskilt mycket ärligt talat haha
18. är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - Nä
19. någon vana? - Pratar too much xD
20. berätta något som du nyss lärt dig? - Har inte nyss lärt mig något
21. vad heter din bästa vän? - Använder inte det jävla ordet, känns 2012
22. hur många nära vänner har du? - Palla räkna, men runt 10 stycken.
23. anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - Nej
24. vet många personer vem du är? - Jaa
25. hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - Ajjemen
26. när var du senast med någon kompis? - Yesterday
27. känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - Nej förfan
28. vem sov du senast hos av dina kompisar? - Jowita
29. vem sov senast hos dig? - Elsa
 
romantik:
 
30. vill du ha ett förhållande? - Asså ja :(((
31. vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - Gärna lite äldre, typ en månad ;)
32. är du kär? - Ja :(
33. tycker någon om dig mer än som vän? - Vet inte :O
34. är du redo för att satsa på ett förhållande? - Jafan
35. hur långt vill du gå med din tjej/kille? - Så långt som möjligt
36. tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - Nej fan
37. vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - Jaaaa
38. skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - Jaaa
39. i din klass? - Vet inte :s
 

tankar & skit:
 
50. har du någon fobi? - Aaa too many
51. har du någon allergi? - Inte vad jag kan komma på
52. vad tänker du på innan du somnar? - Inget speciellt
53. vad är de första du tänker på när du ser en person? - Do I know hen?
 
HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!

54. vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - någon tycker om mig
55. en galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - En mysig kväll med killen
56. vad kommer först, killen eller dina vänner? - Tänker inte så
57. hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - Killar och killar venne om man kan säga, men HAN, så hela tiden ;)

» Yolo xD

 
 
 
 

» Tiisdag

Halva dagen har typ gått, men känner att jag kan blogga ändå. Skoldagen gick rätt så segt, hade prov i bild och lite annat skit. Den sjuka bilduppgiften tog 1½ timme att göra, haha. Men det blev väl helt okej i slutet. Ska snart gå ut och fota lite, så det kommer väl förhoppningsvis bilder sedan, om dem blir bra. Tar nog med mig Micke oxå, och fotar honom lite. 
 

» Haha

Provade blogga på horseworld ett tag men det gick typ inte. Eller a, appen fanns inte och orkar inte blogga från datorn hela tiden, så jag kör här nu igen..